< terug naar informatieoverzicht

Wanneer uw woning te koop staat is het van belang om deze zo optimaal mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. Loszittende schakelaars, trapleuningen, ontbrekende tegels in de keuken en een vergeeld plafond geven al snel een onverzorgde indruk.

Met een aantal kleine ingrepen maakt Gelderse Klus & Montage alle gebreken ongedaan en uw woning verkoopklaar. Maar het mooiste is toch wel dat wij bij de verkoopklaar klusservice op alle montagewerkzaamheden* ons halve uurtarief rekenen!

Want ook hier geldt, uw klus is onze zorg! U heeft bij de verkoop van uw woning immers al genoeg aan uw hoofd.

*Het vastmaken, schroeven, lijmen van loszittende of kapotte onderdelen, zoals; hang -en sluitwerk, lichtschakelaar, trapleuning e.d. Exclusief materiaal.”

Extra optie

Is de verkoop klusservice niet voldoende?

Gelderse Klus & Montage schakelt voor u een stylist in die u kan helpen met de juiste indeling en inrichting van alle vertrekken. 

Hiermee zullen kopers optimaal de potentie van uw woning kunnen inschatten zonder afgeleid te worden! Dus, staat uw woning al voor langere tijd te koop en overweegt u om te zakken met uw vraagprijs? Of wilt u uw huis te koop zetten maar twijfelt u over de staat? Dan is onze verkoopklaar klusservice zeker de moeite waard.